Din profil & byråinställningar

Under "Inställningar" kan du själv hantera din profil, t.ex byta lösenord och aktivera e-postnotiser. Användare med rollen byråadministratör kan även hantera byråns inställningar:

• Lägga till och ta bort obegränsat antal användare. I samband med att en användare tas bort går det även att flytta över alla klienter till en annan användare.

• Ladda upp företagets logotyp.

• Aktivera tilläggstjänster i Aprisa.

• Ladda ned fakturor.

• Få en överblick över den senaste månadens färdigställda och låsta årsredovisningar.