Aprisa som utvecklingspartner

Under några få månader ska nästan alla kunders årsredovisningar färdigställas. Inte sällan är bokslutsperioden en period kantad av hög arbetsbelastning, stress och sista-minuten-ändringar. På en konkurrensutsatt marknad kan tillgången till snabba och effektiva system anpassade just för den egna verksamheten vara avgörande. Årsredovisningen är även en möjlighet att synas och sticka ut.

Kanske har ni inget eget utvecklingsteam eller har era utvecklare fullt upp med andra projekt? Vi på Aprisa är experter inom produktutveckling och har både erfarenheten och verktygen som behövs för att utveckla effektiva lösningar för förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Tack vare kontinuerlig feedback från våra användare har Aprisa utvecklats med förvaltarens behov i fokus. Vi hjälper er skräddarsy rätt lösningar för er organisation och ert arbetsflöde. Med Aprisa som utvecklingspartner får ni hjälp med allt från implementering till drift och support. Vi väljer att vara oberoende och vill ge alla förvaltare en möjlighet att investera i IT som framgångsfaktor för sin affärsutveckling.

Läs ett urval av vad vi utvecklat till våra kunder och vad vi kan göra för er nedan:

• Integration till bokföringen.

• Särskilda önskemål gällande design, allt från ett eget försättsblad eller ett särskilt typsnitt till en helt egen grafisk profil och mall för årsredovisningen.

• API:er för att hämta och lämna data.

• Önskemål gällande funktioner i Aprisa.

• Integrationer av Aprisas tjänster, t.ex. Digital förvaltningsberättelse, till befintlig styrelseportal.

• Framtagande av tjänster till bostadsrättsföreningar

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss här och beskriv vad ni behöver hjälp med.